ناگت مرغ کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

ناگت مرغ کینوا :

مواد لازم :

کینوا پخته شده ………………………………….. ۲ پیمانه

سینه مرغ …………………………… ۴-۳ پیمانه

آرد …………………………………….. دو سوم پیمانه

نمک دریا ………………………………….. ۱قاشق چایخوری

فلفل ………………………………….. یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ ……………………………. ۳ عدد

آب …………………………………….. ۲  قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

آرد، فلفل و نمک دریا را جداگانه هم بزنید در ظرفی جداگانه کنار بگذارید. آب و تخم مرغ را در ظرف دیگر هم بزنید. در ظرف آخر کینوا را آماده کنید.مرغ را ابتدا در ظرف آرد، سپس تخم مرغ و در آخر به ظرف کینوا بزنید و در ماهیتابه سرخ کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *