ناهار لذیذ با جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

ناهار لذیذ با جو دوسر

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • ۴۰۰ گرم مارچوبه یا سبزیجات مناسب هر گروه خونی
  • یک عدد پیاز
  • ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
  • ۲۵۰ گرم جو دوسر
  • ۵۰۰ میلی لیتر آب گوشت
  • ۷۰ گرم پنیر پارمیزان
  • نمک دریا به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • یک پیمانه جعفری تازه

طرز تهیه:

مارچوبه را شسته و سه قسمت از پایین ساقه آن را جدا کرده و خرد کنید. می توانید به جای مارچوبه از سبزیجات مورد علاقه تان استفاده کنید. سپس پیاز را خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید. جو دوسر را به پیازها اضافه کرده و تفت دهید.

در این مرحله آب گوشت و سبزیجات را به آن اضافه کرده و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حرارت دهید. سپس پنیر پارمیزان را روی آن رنده می کنیم. حالا ادویه ها را اضافه می کنیم تا غذا عطر و طعم بهتری به خود بگیرد. اجاق را خاموش کرده و روی خوراک به دست آمده را با جعفری تزیین می کنیم.

ارزش غذایی: ۳۹۲ کیلوکالری، ۱۵/۱ گرم پروتئین، ۱۷ گرم چربی، ۴۰ گرم کربوهیدرات و ۴/۷۹ گرم فیبر

نکاتی درباره گروه خونیتان:

  • افراد با گروه خونی O می توانند به جای مارچوبه از کنگر یا اسفناج استفاده نمایند.
  • افراد با گروه خونی A می توانند به جای مارچوبه از تره فرنگی یا کرفس استفاده نمایند.
  • افراد با گروه خونی B می توانند به جای مارچوبه از بروکلی استفاده نمایند.
  • افراد با گروه خونی AB می توانند به جای مارچوبه از بروکلی یا کرفس استفاده نمایند.
  • افراد با گروه خونی O و A و AB می توانند به جای پنیر پارمیزان از پنیر پیتزا استفاده نمایند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *