نان با تخم کتان بو داده

مطلب را به اشتراک بگذارید

نان با تخم کتان بو داده
 
مواد لازم: (تعداد ۹-۱۰ قطعه)
¾ فنجان کره بادام
۵ عدد تخم مرغ
¼ فنجان روغن زیتون
۱ قاشق غذا خوری عسل
۱ قاشق چای خوری سرکه سیب
½ فنجان تخم کتان بو داده (قهوه ای یا طلایی)
۳ قاشق غذا خوری آرد جو دوسر
۱ قاشق چای خوری جوش شیرین
½ قاشق چای خوری نمک دریا
دستورالعمل:
فر را از قبل با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید. کره بادام، تخم مرغ، روغن زیتون، عسل و سرکه سیب را با مخلوط کن دستی هم بزنید. در ظرفی دیگر تخم کتان بو داده، آرد جو دوسر، جوش شیرین و نمک دریا را با هم مخلوط کنید. موار خشک را با تَر مخلوط کنید. مخلوط را در ظرف مخصوص فر بریزید و به مدت ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید. برای اطمینان از میزان پختگی می توانید به کمک چوب مخصوص و یا خلال دندان نان را سوراخ کنید، اگر خمیری روی چوب باقی نماند به این معنا است که به خوبی پخته شده است. از فر خارج کنید و ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا سرد شود سپس از ظرف خارج کنید. در ظرفی کیپ قرار دهید تا بتوانید هفته ها نگهداری کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *