نارگیل،بادام زمینی و کینوا پرک

مطلب را به اشتراک بگذارید

نارگیل،بادام زمینی و کینوا پرک :

مواد لازم :

کینوا پرک …. ۲ پیمانه

آرد جو دوسر …. ۲ پیمانه

نارگیل خرد شده … اپیمانه

آب …. ۲ لیوان

روغن زیتون …..۲ قاشق غذاخوری

بادام زمینی بو داده …. به میزان دلخواه (جهت تزئین)

پودر نارگیل ……. به میزان دلخواه (جهت تزئین)

طرز تهیه :

بر روی شعله گاز درون قابلمه کینوا پرک،آرد جو دوسر و نارگیل را با روغن زیتون و آب  به مدت ۲۰ دقیقه مخلوط کنید تا مواد به خوبی بپزند.سپس برای سرو آن داخل ظرف مناسب ریخته و با پودر نارگیل و بادام زمینی تزئین کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *