میگو با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

میگو با کینوا :

 

مواد لازم :

کینوا پخته شده ………………….. ۳ و نیم فنجان

روغن زیتون ………………………… ۱ قاشق چایخوری

ترکیب پیاز خرد شده،فلفل و کرفس ………… ۱ فنجان

میگو ……………………. ۱ فنجان

نمک دریا و فلفل …………… به مقدار لازم

طرز تهیه :

روی حرارت ملایم مخلوط پیاز، فلفل و کرفس را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. میگوها را به مدت ۲ دقیقه هر طرف را سرخ کنید و با کینوا و سبزیجات از قبل آماده شده مخلوط کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *