مینی پیتزا کینوا (برای ۴ نفر)

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

کینوا خام………………..۳/۴ فنجان

آب………………..نصف فنجان

روغن زیتون……………………۲ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر………………….نصف قاشق غذاخوری

نمک دریا……………….نصف قاشق غذاخوری

ظرف مافین………………..۱۲ عدد

چاشنی:

سس پیتزا……………….نصف فنجان

پنیر موزارلا………………۷۵ گرم

کالباس پپرونی…………………۱۲ اسلایس

طرز تهیه:

۱- کینوا را ۶-۸ ساعت بگذارید خیس بخورد.

۲- فر را از قبل در دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، کاغذ روغنی را درون ظروف مافین گذاشته ۱/۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی آن بریزید و چرب کنید سپس در داخل فر بگذارید.

۳- کینوا را در داخل آبکش بریزید و داخل ظرف بریزید. نمک، بیکینگ پودر و ۳/۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون را اضافه کنید و تا موقعی که شبیه خمیر پنکیک شود با مخلوط کن هم بزنید.

۴- یک قاشق غذاخوری از خمیر را در داخل ظرف مافین بریزید و ۱۰ دقیقه در داخل فر قرار دهید. سپس خمیر را روی ورق پخت گذاشته و به مدت ۵-۱۰ دقیقه دوباره داخل فر قرار دهید (تا موقعی که رنگ آن طلایی شود.)

۵- ورق پخت را از فر بیرون آورید، روی هر کدام ۱ قاشق چایخوری سس بزنید، یک لایه پنیر موزارلا بریزید، سپس ۱ عدد کالباس پپرونی روی آن قرار دهید و تا موقعی که پنیر آب شود در داخل فر قرار دهید. (۸-۱۰ دقیقه)

۶- پیتزاها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید چند دقیقه خنک شود.

۷- در صورت تمایل می توانید فلفل، پنیر رنده شده و …اضافه کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

یک پاسخ

  1. اگه کالری غذاهایی که دستورشون رو گذاشتید رو مینوشتید خیلی خیلی بهتر میشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *