مواد مغذی موجود در سبوس جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد مغذی موجود در سبوس جو دو سر

در یک فنجان سبوس جو دو سر پخته شده حدود ۲۳ درصد از نیاز روزانه به فیبر، ۱۴ درصد پروتئین و ۸ درصد کربوهیدرات موجود است.

فیبر

یک فنجان سبوس جو دو سر پخته شده حاوی ۵٫۷ گرم فیبر می باشد. وزارت کشاورزی فدرال توصیه می کند که بزرگسالان روزانه ۲۵ گرم فیبر مصرف کنند. چرا که فیبر یک ماده مغذی است که به شما کمک می کند احساس سیری داشته باشید و بتوانید به راحتی وزن خود را کاهش دهید. فیبر هم چنین باعث کاهش کلسترول و کاهش خطر ابتلا به یبوست و هموروئید می شود. فیبر همچنین فشار خون و التهاب را کاهش می دهد که می تواند بر سلامت قلب تأثیر مثبت داشته باشد. فیبر میزان قند خون را کاهش می دهد که این امر از ابتلا به دیابت نوع ۲ جلوگیری می کند.

سبوس جو دو سر ۲۰۰ گرمی

سبوس جو دوسر

پروتئین

سبوس جو دو سر حاوی میزان بالایی از پروتئین می باشد. پروتئین برای سلول های بدن مفید است و سلول ها را بازسازی می کند و برای رشد و پیشرفت سالم جنین، دوران کودکی و نوجوانی ضروری است. هنگامی که پروتئین مصرف می کنید، بدن شما آن را به اسیدهای آمینه تجزیه می کند. بدن شما می تواند برخی از اسیدهای آمینه مورد نیاز خود را تولید کند، اما بسیاری از اسید آمینه های دیگر که اسید آمینه ضروری نامیده می شوند، بدن شما قادر به تولید آن ها نیست و شما باید از آن های را از طریق غذا دریافت کنید که به همین دلیل مصرف سبوس جو دو سر در رژیم غذایی از اهمیت خاصی برخوردار است. یکی از این اسید آمینه های ضروری، فنیل آلانین است.

فنیل آلانین نقش مهمی در سلامت اعصاب و عملکرد تیروئید دارد. سبوس جو دو سر غنی از فنیل آلانین است. کمبود فنیل آلانین می تواند حالت سردرگمی، کمبود انرژی و بی اشتهایی ایجاد کند.

سبوس جو دوسر از کجا بخرم

سبوس جو دوسر را می توانید از فروشگاه اینترنتی oabshop.ir تهیه کنید.

سلنیوم

یک فنجان سبوس جو دو سر حاوی ۳۱ درصد از سلنیوم مورد نیاز روزانه بزرگسالان می باشد. مصرف سلنیوم همراه با پروتئین برای تولید سلنوپروتئین مفید است و از طریق مبارزه با رادیکال های آزاد خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان را کاهش می دهد. سلنوپروتئین ها همچنین به عملکرد تیروئید و ایمنی بدن کمک می کنند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *