مواد غذایی غنی از بتا گلوکان

مواد-غذایی-غنی-از-بتا-گلوکان

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد غذایی غنی از بتا گلوکان

بتا گلوکان یک نوع فیبر محلول است که در کاهش کلسترول نقش دارد. طبق گفته یک مقاله به نام “بررسی جامع در علوم غذایی و ایمنی مواد غذایی”, این فیبر دارای مکانیسم اتصال به اسیدهای صفراوی و دفع این اسید از بدن به عنوان مدفوع است.

هنگامی که این اسیدهای صفراوی که توسط کبد با استفاده از ذخایر کلسترول بدن تولید می شوند , از بدن خارج می شوند، لازم است کبد از کلسترول بیشتری برای تولید اسید های صفراوی جدید استفاده کند. به این ترتیب , سطح کلسترول بدن می تواند کاهش یابد.

جو دوسر

جو دوسر از جمله غنی ترین منابع بتا گلوکان می باشد. طبق اخبار اداره غذا و داروی ایالات متحده، غذاهایی که حاوی جو دوسر، سبوس جو دوسر و آرد جو دوسر هستند, برای سلامتی بسیار مناسب اند. این امر به دلیل غلظت بالای فیبر محلول (بتا گلوکان) موجود در جو دوسر است. طبق بررسی های انجام شده, افرادی که ۳ گرم فیبر محلول در روز مصرف می کنند، کلسترول کل بدن خود را ۵ تا ۱۰ درصد کاهش می دهند.

قارچ

قارچ یکی دیگر از منابع غذایی غنی از بتا گلوکان است. قارچ ها همچنین دارای خواص ضد سرطانی می باشند که حاوی مواد مغذی و پلی ساکارید ها هستند. همچنین بتا گلوکان موجود در قارچ ها سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *