مقابله با دیابت در گروه خونی O و B

مطلب را به اشتراک بگذارید

کم تحمل بودن نسبت به کربوهیدرات ها مسیر اصلی  به سوی دیابت در افراد دارنده گروه خون O و B می باشد. در این مسئله افراد دارنده خون B  و O  مخالف مخالف دارنده گروه خون A و AB  هستند.

دارندگان گروه خون O و B نمی توانند کربوهیدرات ها (مخصوصا حبوبات و غلات) را به طور صحیح هضم و تجزیه کنند و این باعث ذخیره شدن کربوهیدرات ها به عنوان چربی در بدن می شود.

معمولا بیماران دارنده گروه خون O و B که به دکتر مراجعه می کنند، چه دیابتی و چه پیش دیابتی، دارای اضافه وزت هستند و تری گلیسیرید بالا دارند چاقی خود عامل بسیار مهمی در مقاومت به انسولین می باشد.دیابت از علائم اصلی «هایپر تری گلیسیرید یما» (به معنای تری گلیسیرید بسیار بالا) می باشد و  این مسئله بیشتر در مورد افراد دارنده گروه خون O  و B  صدق می کند.به طور واضح تر می توان گفت که مقاومت به انسولین حاصل کم طاقتی بدن نسبت کربوهیدرات ها است و باعث بالا رفتن تری گلیسرید می شود.

یکی ازعلائم روشن مقاومت به انسولین در افراد دارنده گروه خون B و O سیبی شکل بودن آن هاست این افراد دارای شکم بزرگ می باشند. 

آزاد شدن چربی از چربی ذخیره شده در نواحی بدن در نواحی شکم ۳ تا ۴ ساعت پس از غذا خوردن شروع می شود، در حالی که آزاد شدن چربی های ذخیره شده در سایر نواحی بدن بسیار بیشتر طول می کشد.این مسئله باعث بالا بودن میزان تری گلیسیرید و اسید های چرب آزاد می باشد. اسیدهای چرب آزاد خود می توانند باعث مقاومت به انسولین و تری گلیسیرید بالا و HDL  بالا پایین شوند. هدف ما برای افراد دارنده گروه خون O و B جلوگیری از ابتلا به دیابت به نوع دوم با کنترل کم طاقتی بدن نسبت به کربوهیدرات در آن هاست.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *