معجون کدو حلوایی

مطلب را به اشتراک بگذارید

معجون کدو حلوایی

مواد لازم:

 

– پوره کدو حلوایی نصف فنجان
– ماست کم چرب ⅓ قنجان
– وانیــل اُرگانیک نصف قاشق چایخوری
– سبوس جودوسر یک پیمانه
– دانه کتان یک قاشق غذاخوری
– شیربادام نصف فنجان
– یخ ¼ فنجان

– خامه بدون چربی ۲قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
پوره کدو تنبل، ماست کم چرب،وانیــل، دانه کتان، شیربادام و یخ را در یک هم زن ریخته و خوب هم بزنید تا مواد یک شکل و نرم شوند. آنرا در یک لیوان ریخته و رویش را با خامه و دانه های کتان تزیین کرده و میل نمایید. موقع خرید بهتر است از پوره کدو حلوایی تازه استفاده شود نه از نوع کنسرو شده آن، چون مقدار کالری و کربوهیدرات موجود در این دو نوع بسیار متفاوت است. دقت داشته باشید، موادی که برای تهیه این معجون استفاده می کنید بدون گلوتن باشند تا برای افراد دیابتی و سلیـاک نیزمناسب باشند.
“نکاتی در ارتباط با گروه خونیتان”
– مصرف کدو حلوایی برای افراد با گروه خونی O و A بسیار سودمند است.
– از آنجایی که کدو حلوایی برای گروه خونی B مناسب نیست، این افراد می توانند از آناناس بجای کدو استفاده نماییند.
– می توانید از مصرف خامه جهت تزئین خودداری کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *