مصرف ماهی می تواند مانع از بیماری پارکینسون شود

مطلب را به اشتراک بگذارید

یک مطالعه جدید از دانشگاه چالمرز در سوئد نشان داد که یک رژیم غذایی حاوی ماهی زیاد می تواند کلیدی برای جلوگیری از بیماری پارکینسون باشد. پارافبومین، پروتئینی است که در مقادیر زیادی در انواع مختلفی از گونه های ماهی یافت می شود، می تواند با جلوگیری از تشکیل ساختارهای پروتئینی خاص، بیماری پارکینسون را از بین ببرد. علاوه بر این که ماهی یک غذای سالم و حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ و ۶ است، تحقیقات جدید نشان می دهد پارافبومین موجود در ماهی نیز ممکن است در پیشگیری از پارکینسون نقش داشته باشد. Scheers می گوید: “ماهی ها معمولاً به دلیل افزایش فعالیت متابولیکی، در پایان تابستان بیشتر مغذی و مفید هستند.” در صورتی که خورشید زیاد به آب و در نتیجه به ماهی ها بتابد، مقادیر پارافبومین در ماهی افزایش پیدا می کند، در نتیجه پس از تابستان و در فصل پاییز ارزش غذایی ماهی بسیار زیاد است.

گروهی از محققان قصد دارند تاثیر پارافبومین بر انواع بیماری های نورودنژنتیک مانند بیماری آلزایمر و بیماری هانتینگتون را مطالعه کنند. این بیماری ها توسط برخی از ساختارهای آمیلوئید ایجاد شده اند که با مغز رابطه مستقیم دارند، بنابراین پارافبومین می تواند اثر مثبت داشته باشد و برای بیماران مبتلا به پارکینسون از اهمیت خاصی برخوردار باشد.

پارافبومین موجود در ماهی و افزایش مصرف این غذا می تواند یک راه آسان برای از بین بردن بیماری پارکینسون، (یک اختلال نورولوژیک سیستم عصبی مرکزی که باعث لرزش، مشکلات تعادل و سفتی اندام می شود)، باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *