مصرف تخم کتان بو داده در آشپزی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مصرف تخم کتان بو داده در آشپزی

اطلاعات کلی در مورد استفاده از تخم کتان در آشپزی:

تخم کتان را می توانید به غذا های پخته شده به راحتی اضافه کنید. کیفیت غذای شما را افزایش می دهد و ظاهری زیبا را برای شما فراهم می سازد. 
– تخم کتان دارای ماده ای به نام gum می باشد. این ماده ماده ایی چسبنده است و به همین دلیل تخم کتان مایع را جذب می کند. هنگام استفاده از آن در غذا باید دو برابر میزان تخم کتان آب اضافه کنید تا غذای شما خشک نشود. 
– بعد از اضافه کردن تخم کتان به مخلوط، زمان برای هم زدن مخلوط باید کم باشد.
– استفاده از تخم کتان در پخت نان باعث بالا رفتن زمان تخمیر شدن آن می شود. 
– هنگام استفاده از تخم کتان در فر باید حرارت آن را تا اندازه کمی پایین آورده شود تا شیرینی یا غذای حاوی تخم کتان به خوبی قهوه ای رنگ و پخته شود.
– پخته شدن تخم کتان از فواید آن کم نمی کند.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *