مزایای چاودار برای سلامتی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مزایای چاودار برای سلامتی

چاودار:

چاودار مقاومترین گیاه در مقابل سرما است. چاودار از نظر شکل مابین گندم و یولاف (جو دوسر) می باشد. رنگ کدر خاک آلودی دارد و فاقد پوسته می باشد. چاودار دارای گلوتن کمتر از گندم است. چاودار را می توان در صبحانه، سوپ، کیک و نان ها مورد استفاده قرار داد.

ارزش غذایی چاودار

چاودار دارای مواد مغذی، مواد معدنی، ویتامین ها و ترکیبات آلی می باشد. سرشار از مواد معدنی از جمله منیزیم، منگنز، مس، فسفر، زینک، ویتامین B و فیبر است.

چاودار پرک صبحانه فوری ۲۰۰ گرمی

چاودار پرک

 

مزایای چاودار برای سلامتی 

کاهش بروز سنگ کیسه صفرا (به دلیل داشتن فیبر هضم غذا بهتر است)

  • کاهش وزن به دلیل داشتن فیبر
  • مناسب برای افراد دیابتی
  • به دلیل داشتن فیبر، ویتامین و مواد معدنی برای افراد دارای فشارخون بالا مناسب است.
  • پیشگیری از سرطان
  • چاودار ابتلا به آسم در کودکان را کاهش می دهد.
  • کاهش کلسترول
  • کنترل قند خون
  • افزایش سلامت قلب
  • بدلیل داشتن منیزیم باعث تقویت مو می شود.
  • منیزیم موجود در چاودار برای تقویت پوست نیز موثر است.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *