مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:‏
سینه مرغ خرد شده………………..‏۷۰۰ گرم
نشاسته ذرت………………………..‏۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه……………………به میزان لازم
روغن زیتون……………………………‏۶ قاشق چایخوری
پیاز نگینی خرد شده…………………‏۱ عدد کوچک
فلفل دلمه ای نگینی…………………‏۲ عدد
سیر له شده…………………………‏۶ حبه
سرکه………………………………..‏۲ قاشق غذاخوری
سس سویا…………………………..‏۲ قاشق غذاخوری
ریحان تازه نصف شده………………..‏ ½۱ پیمانه
‎ ‎برنج سفید پخته شده برای سرو غذا
طرز تهیه:‏
‏قطعه های مرغ را با دستمال آشپزخانه کاملاً خشک می کنیم. مرغ ها را داخل ‏نشاسته می غلطانیم تا کاملاً پوشیده شوند. سپس آنها ‏را با نمک و فلفل مزه دار می ‏کنیم.‏
‏در یک تابه بزرگ کم عمق، ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون می ریزیم و آن را روی حرارت ‏متوسط می گذاریم تا داغ شود. نیمی از ‏مرغ ها را داخل آن می ریزیم و به مدت ۲ الی ‏‏۳ دقیقه هر طرف آنها را تفت می دهیم تا قهوه ای رنگ شوند ولی کاملاً نپزد. ‏سپس ‏آنها را از روغن خارج می کنیم و در یک بشقاب کنار می گذاریم. همین کار را با ۲ قاشق ‏چایخوری دیگر روغن زیتون و بقیه ‏مرغ انجام می دهیم. آنها را نیز پس از سرخ شدن داخل ‏بشقاب می گذاریم. آنها را کنار می گذاریم.‏
‏در یک تابه تمیز، دو قاشق چایخوری روغن زیتون می ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می ‏گذاریم. پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای را ‏داخل آن می ریزیم و به مدت ۳ دقیقه آنها را ‏تفت می دهیم. سپس سیر له شده را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر تفت می دهیم.‏

‏پیمانه آب، سرکه، سس سویا و مرغ های سرخ شده را به مواد داخل تابه اضافه می ‏کنیم و می گذاریم حدوداً ۱ دقیقه بپزد و مرغ ‏ها مغز پخت شوند. سپس آن را از روی ‏حرارت بر می داریم و ریحان تازه را با آن مخلوط کرده و در صورت تمایل آن را روی ‏برنج ‏سفید پخته شده می ریزیم و سریعاً سرو می کنیم.‏

البته تمام مواد غذایی باد بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف سرکه برای دارندگان گروه خونی B بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *