مرغ تندوری با دستور هلندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:
ران مرغ …………………… ۶ عدد
آب لیمو ترش تازه …………… ۱ قاشق غذا خوری
پیاز خورد شده ………………. یک عدد
سیر …………………………. ۴ حبه
زنجبیل ………………………. ۱ قاشق غذا خوری
تخم گشنیز ………………….۳ قاشق چای خوری
زیره …………………………. ۱ قاشق غذا خوری
پودر پاپریکا ………………….. ۱/۴ قاشق چای خوری
ماست ……………………….. نصف فنجان
پودر فلفل قرمز ………………. به مقدار کم

نمک …………………………. ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

پوست مرغ را کنده با قلم مو سطح مرغ را به آب لیمو ترش تازه آغشته می‌کنیم. ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم. پیاز، سیر، زنجبیل، تخم گشنیز، زیره و یک قاشق غذا خوری آب لیمو ترش تازه را در غذا ساز می‌ریزیم تا مایه صافی بدست آید. پودر پاپریکا، فلفل قرمز و ماست را با مواد مخلوط می‌کنیم. مقداری رنگ خوراکی قرمز هم می‌ریزیم تا یک سس قرمز تیره به دست آید. مرغ‌ها را در این مخلوط گذشته روی ظرف را با فویل میپوشانیم و حداقل ۴ ساعت و ترجیحاً یک شب تا صبح در یخچال میگذاریم. سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گذشته و قطعات مرغ را روی یک توری که داخل سینی فر گذاشته ایم میچینیم. به مدت ۴۵ دقیقه میپزیم. این غذا را میتوان با برنج سرو کرد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *