مربای توت فرنگی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مربای توت فرنگی

مواد لازم :
توت فرنگی تازه و بدون لک……………………………۲ کیلو
شکر……………………………………….۱/۵ کیلو
آبلیمو……………………………………… ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
دُم توت فرنگی ها را گرفته و آنها را بشویید. در ظرف نسبتاً بزرگی شکر بریزید و توت فرنگی ها را طوری در ظرف بریزید که در لابه لای آنها شکر قرار گیرد. ظرف را برای یک شب در یخچال یا جای خنک دیگری بگذارید تا توت فرنگی ها آب بیندازد. بعد ظرف را روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا مربا بجوشد. مربای توت فرنگی احتیاج به پخت زیادی ندارد. بعد از جوش آمدن ۲۰-۱۵ دقیقه کافی است. کف مربا را یکی دوبار با کفگیر بردارید . شربت آن را امتحان کرده و آبلیمو را اضافه کنید. بعد از قوام آمدن شربت ظرف را از روی حرارت بردارید . پس از خنک شدن مربا آن را در شیشه بریزید و در یخچال نگهدارید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *