مربای بهار نارنج

مطلب را به اشتراک بگذارید

مربای بهار نارنج


مواد لازم‎ ‎‏ :‏
شکوفه بهار‌نارنج…………………….. ۱ کیلوگرم‎
شکر………………………………….. ۱ کیلوگرم ‏‎
آب ……………………………………. ۳ پیمانه ‏‎
آب لیمو ترش ……………………….. ۲ قاشق غذاخوری
‎ ‎
طرز تهیه مربای بهار نارنج ‏‎:‎

‎* ‎بعد از چیدن شکوفه‌ها، با توجه به این که طعم تلخی دارند، ابتدا باید با جوشاندن پی‌درپی، این تلخی را از بین ببرید یعنی ‏ابتدا شکوفه‌ها را در مقداری آب بریزید و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آن‌ها را داخل سبدی آبکش کنید. این کار را ۲ تا ‏‏۳ بار تکرار کنید و بعد شکوفه‌ها را ۲۴ ساعت در آب سرد بخیسانید. در این مرحله نیز آب آن‌ها را یکی دو بار عوض کنید. ‏به این ترتیب، تلخی گرفته خواهد شد‎.‎

‎* ‎در مرحله بعد،‌ شکر را با ۳ لیوان آب در قابلمه‌ای بریزید و روی شعله قرار دهید تا در اثر جوشیدن، شکر در آب حل ‏شود، سپس بهارنارنج‌ها را به شربت اضافه کنید و آن قدر حرارت دادن را ادامه دهید تا مربا غلظت پیدا کند‎.‎

‎* ‎در مراحل پایانی، آب لیمو ترش را اضافه کنید تا مربا طعم بهتری پیدا کند‎.‎
‎ ‎

نکته ‏‎:‎

 

اضافه کردن آب لیمو در مربا باعث می شود که مربا شکرک نزند.‏

بهار نارنج برای تمامی گروه های خونی بی اثر و بلامانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *