مربای آلبالو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مربای آلبالو

مواد لازم :
آلبالو درشت…………………………………… ۱ کیلو
شکر………………………………………….. ۱ کیلو

آب……………………………………………. ۱ لیوان

طرز تهیه :

برای تهیه مربای آلبالو ، ابتدا آلبالوها را تمیز شسته و چوب و هسته آن ها را بگیرید.
در یک قابلمه بزرگ، آلبالو و شکر را به همراه ۱ لیوان آب بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید تا مربای آلبالو قوام آید. (مراقب باشید تا سر نرود و اگر کف کرد، آن را با یک قاشق بردارید.)
مربای آلبالو را در شیشه بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *