لوبیا پلو با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

لوبیا پلو با کینوا :

مواد لازم : 

برنج ………… ۴ پیمانه

کینوا پخته نشده ……….. ۲ پیمانه

پیاز متوسط ……… ۲ عدد

مرغ  …………. ۱ تکه بزرگ

سیب زمینی ……… ۲ عدد

لوبیا سبز خرد شده ……… ۴۰۰ گرم

نمک دریا و فلفل ………… به میزان لازم

دارچین و زردچوبه ……….. به میزان لازم

پودر آویشن و آبلیمو ……… به میزان لازم

رب گوجه فرنگی ………….. ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا مرغ را به همراه ۱.۵ لیوان آب و مقداری نمک دریا در درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را بر روی حرارت  متوسط گاز قرار دهید تا مرغ به خوبی پخته شود و آب مرغ کاملا کم شود. در مرحله بعدی پیاز را خرد کنید سپس با مقداری روغن در درون تابه ای مناسب تفت دهید و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا پیاز ها به خوبی تفت بخورند. سپس رب گوجه فرنگی را به پیاز ها اضافه کنید و اجازه دهید تا رب به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت بخورد تا بوی خامی رب از بین برود، سیب زمینی های خرد شده را به مخلوط مواد لوبیا پلو اضافه کنید و اجازه دهید تا سیب زمینی ۲ تا ۳ دقیقه تفت بخورد سپس لوبیا سبز بخار پز شده را نیز به مواد اضافه کنید. بعد از چند دقیقه مرغ های ریش ریش شده را به همراه نمک و دارچین و فلفل و آویشن و آب لیمو و نصف لیوان آب به مواد لوبیا پلو اضافه کنید و در تابه را به مدت ۱۰ دقیقه ببندید تا مواد به خوبی جا بیفتند. در درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید برنج را در درون قابلمه بریزید و سپس بعد از اینکه برنج مقداری نرم شود آن را آبکش کنید. بعد از اتمام برنج، مخلوط لوبیا سبز، مرغ و کینوا را در قابلمه با کمک دمکنی ببندید و سپس قابلمه را بر روی گاز با شعله کم به مدت ۳۵ تا ۴۵ قرار دهید تا لوبیا پلو به خوبی دم بکشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *