قیمه پلو
مواد لازم :
- رب گوجه فرنگی…………………………………. ۲ قاشق غذا خوری
- گوشت چرخ کرده………………………………… ۳۰۰ گرم
- لپه……………………………………………….. ۲ پیمانه
- پیاز……………………………………………….. ۱ عدد
- گرد لیمو………………………………………….. ۱ قاشق چای خوری
- سیب زمینی بزرگ……………………………….. ۱ عدد
- زعفران آب کرده………………………………….. به میزان لازم
- ادویه (زردچوبه، دارچین، نمک، پودر گل سرخ)…… به میزان لازم
- برنج……………………………………………….. ۴ پیمانه
- روغن زیتون…………………………………….. به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا برنج را خیس کنید و کنار بگذارید . پیاز را سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را هم داخلش بریزید تا با هم سرخ شوند .
داخل یک ظرف دیگر لپه را می پزیم . بعد از پخت لپه را توسط آبکش از آب جدا می کنیم و به مایه ی گوشت و پیاز اضافه میکنیم ، این مواد با هم خوب باید تفت بخورند. حالا رب و زرد چوبه و نمک و دارچین و پودر گل سرخ را می ریزیم و باز تفت می دهیم .گرد لیمو هم الان بریزید. حداقل ۱-۲ قاشق چایخوری باشد .
اگه قرار است آبکش کنید که پس از نیم پز شدن برنج ، لابه لای برنج مواد را بریزید تا دم بکشد. بگذارید یک ۱۵ دقیقه ای از پخت
پلو پز بگذرد ، بعد مایه را اضافه کنید. زمان بدهید تا بپزد و دم بکشد . در آخر روی آن روغن زیتون و زعفران آب کرده بریزید . کمی هم سیب زمینی سرخ کنید و کنار آن بگذارید.
توجه : تمامی مواد فوق را می توانید بر اساس گروه خونی خود ، تغییر دهید.