قیمه پلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

قیمه پلو

مواد لازم :

  • رب گوجه فرنگی…………………………………. ۲ قاشق غذا خوری
  • گوشت چرخ کرده………………………………… ۳۰۰ گرم
  •  لپه……………………………………………….. ۲ پیمانه
  •  پیاز……………………………………………….. ۱ عدد
  •  گرد لیمو………………………………………….. ۱ قاشق چای خوری
  •  سیب زمینی بزرگ……………………………….. ۱ عدد
  •  زعفران آب کرده………………………………….. به میزان لازم  
  •  ادویه (زردچوبه، دارچین، نمک، پودر گل سرخ)…… به میزان لازم  
  • برنج……………………………………………….. ۴ پیمانه
  • روغن زیتون…………………………………….. به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا برنج را خیس کنید و کنار بگذارید . پیاز را سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را هم داخلش بریزید  تا با هم سرخ شوند .

داخل یک ظرف دیگر لپه را می پزیم . بعد از پخت لپه را توسط آبکش از آب جدا می کنیم و به مایه ی گوشت و پیاز اضافه میکنیم ، این مواد با هم خوب باید تفت بخورند. حالا رب و زرد چوبه و نمک و دارچین و پودر گل سرخ را می ریزیم و باز تفت می دهیم .گرد لیمو هم الان بریزید. حداقل ۱-۲ قاشق چایخوری باشد .

اگه قرار است آبکش کنید که پس از نیم پز شدن برنج ، لابه لای برنج مواد را بریزید تا دم بکشد. بگذارید یک ۱۵ دقیقه ای از پخت
پلو پز بگذرد ، بعد مایه را اضافه کنید. زمان بدهید تا بپزد و دم بکشد . در آخر روی آن روغن زیتون و زعفران آب کرده بریزید .  کمی هم سیب زمینی سرخ کنید و کنار آن بگذارید.

توجه : تمامی مواد فوق را می توانید بر اساس گروه خونی خود ، تغییر دهید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *