قهوه مکزیکی

مطلب را به اشتراک بگذارید

قهوه مکزیکی

مواد لازم :

آب…………………………………. ۲ لیوان
دانه قهوه…………………………. ¼ فنجان
شکر قهوه ای…………………….. ۱ قاشق غذاخوری
چوب دارچین………………………. ۱ عدد

طرز تهیه :
آب را درون قهوه جوش ریخته و بگذارید تا جوش بیاید. دانه قهوه ، شکر قهوه ای و چوب دارچین را به آب اضافه نمایید و به مدت ۵ دقیقه بگذارید جوش بیایند. سپس درون لیوان ریخته و پس از ۱۰ دقیقه بنوشید.
نوع گروه خون از مهمترین عوامل نوشیدن یا ننوشیدن قهوه است. قهوه برای دارندگان گروه خون O و AB مضر است ، اما برای دارندگان گروه خون A سودمند می باشد. مصرف قهوه برای گروه خون B بلامانع است.
مصرف دارچین برای گروه خونی B مضر می باشد. دارندگان این گروه خونی به جای دارچین ، می توانند از وانیل ارگانیک استفاده نمایند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *