قارچ شکم پر با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

قارچ شکم پر با کینوا :

 

مواد لازم :

کینوا پخته شده …. ۲۵۰ گرم

قارچ بزرگ …… ۶ عدد

روغن زیتون ….. ۳ قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک …. ۲ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی ….. ۱ پیمانه

جعفری خرد شده … ۱ قاشق غذاخوری

نمک دریا و فلفل …. به میزان لازم

طرز تهیه :

قارچ ها را از قبل سرخ کنید سپس داخل آن را با کینوا، گوجه فرنگی و جعفری پر کنید و با نمک دریا و فلفل طعم دار کنید و به مدت ۵ دقیقه داخل ماهیتابه در بسته قرار دهید تا مواد کاملا پخته شوند. در آخر روی آن را با بالزامیک تزئین کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *