قارچ شکم پر با کینوا :
مواد لازم :
کینوا پخته شده …. ۲۵۰ گرم
قارچ بزرگ …… ۶ عدد
روغن زیتون ….. ۳ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک …. ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ….. ۱ پیمانه
جعفری خرد شده … ۱ قاشق غذاخوری
نمک دریا و فلفل …. به میزان لازم
طرز تهیه :
قارچ ها را از قبل سرخ کنید سپس داخل آن را با کینوا، گوجه فرنگی و جعفری پر کنید و با نمک دریا و فلفل طعم دار کنید و به مدت ۵ دقیقه داخل ماهیتابه در بسته قرار دهید تا مواد کاملا پخته شوند. در آخر روی آن را با بالزامیک تزئین کنید.