فواید کلی نمک دریا

مطلب را به اشتراک بگذارید

فواید کلی نمک دریا

نمک دریا و نقش آن در رژیم غذایی یکی از موضوعات مهم برای مراقبت از سلامتی است. نمک دریا، مواد معدنی ضروری بدن را فراهم می کند. برخی از مزایای سلامت نمک دریا به شرح زیر است:

  • نمک دریا برای انقباض درست عضلات،عملکرد مناسب غده آدرنال و دیگر فرآیندهای بیولوژیکی حیاتی است.
  • نمک دارای کلرید است و این ماده با تولید اسید، برای هضم پروتئین ها و آنزیم ها و کربوهیدرات کمک می کند و کسانی که به تعادل وزن خود اهمیت می دهند می توانند از ویژگی نمک دریا استفاده کنند.
  • نمک دریا برای عملکرد و رشد مغز ضروری است.کودکان و نوزادان برای مغز در حال رشد به نمک دریا نیاز دارند.
  • نمک دریا حاوی منیزیم است که این ماده برای تولید آنزیم ها، انتقال پیام های عصبی، تشکیل استخوان،تشکیل مینای دندان و مقاومت در برابر بیماری های قلبی ضروری است.
  • قبل از خواب، حمام آب گرم با نمک دریا را امتحان کنید.این کار برای داشتن خوابی عمیق و طولانی کمک می کند.همچنین با تولید مخاط به عملکرد سینوس ها کمک کرده و این خاصیت برای حملات آسم و افراد مبتلا به فیبروز (بیماری ورم انساج لیفی) کمک می کند.
  • نمک دریا با حفظ الکترولیت های بدن که نقش پردازش اطلاعات و ارتباطات سلول های مغز را دارند، نقش بسزایی دارد.

نمک دریا کم سدیم یددار ۴۰۰ گرمی 

  • نمک دریا مواد معدنی ضروری بدن را مستقیماً به سلول ها منتقل می کند و باعث بهبود سیستم ایمنی بدن می شود.نمک دریا در برابر بیماری های عفونی و باکتریایی مقاومت می کند.
  • نمک دریا مواد غذایی موجود در دستگاه گوارش را جذب می کند و به حفظ سطح قند خون کمک می کند، از این رو خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.
  • نمک دریا به عنوان یک آنتی هیستامین طبیعی و قوی است که pH بدن را در بهترین شرایط حفظ می کند.این خاصیت از اسیدی شدن بدن جلوگیری می کند و به سلامت انسان کمک می کند و محیط بدن را قلیایی می کند.
  • نمک دریا دارای خواص ضد عفونی است که این ویژگی برای کنترل خارش و التهاب پوست بسیار مفید است. نمک دریا سم زدا عالی است که سموم بدن را از بین می برد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *