۷ مزیت چاودار پرک

مطلب را به اشتراک بگذارید

۷ مزیت چاودار پرک

مهمترین مزایای چاودار پرک بهبود عملکرد دستگاه گوارش،کاهش وزن، درمان دیابت، کاهش فشار خون، تضمین سلامت قلب و عروق و کاهش ابتلا به آسم است. چاودار پرک غنی از منگنز، مس، منیزیم، فسفر و فیبر است.

کاهش وزن

چاودار پرک غله ای ایده آل جهت کاهش وزن است. فیبر بالای چاودار باعث می شود تا شما احساس سیری طولانی مدتی داشته باشید و این عامل کاهش وزن است.

خداحافظی با سنگ کیسه صفرا

یکی از بهترین غلات برای نداشتن سنگ کیسه صفرا مصرف چاودار پرک است. فیبر موجود در چاودار باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش می شود. فیبر (محلول و نامحلول) باعث کاهش اسید های کیسه صفرا می شود و این عامل نداشتن سنگ کیسه صفرا است.

کنترل کننده دیابت

چاودار پرک بدلیل داشتن کربوهیدرات پیچیده و مدت زمان هضم بالا باعث می شود تا سطح قند خون کنترل شود و این کمک شایانی به افراد مبتلا به دیابت می کند.

بهبود سیستم هضم

فیبر موجود در چاودار به افراد مبتلا به یبوست نیز کمک شایانی می کند. ضد یبوست بودن این محصول به کاهش سنگ کیسه صفرا و سرطان روده نیز کمک می کند.

چاودار پرک صبحانه فوری ۲۰۰ گرمی

چاودار پرک

کاهش فشار خون

چاودار پرک به دلیل داشتن فیبر، ویتامین و املاح معدنی بسیار ضامن سلامت قلب بدن است. همچنین در کاهش فشار خون نیز نقش اساسی ایفا می کند.

ضد سرطان

طبق تحقیقات اخیر بر روی چاودار پرک به این نتیجه رسیدند که چاودار حاوی فنولیک است. این نوع ماده تاثیر بسزایی بر روی بدن انسان جهت جلوگیری از مبتلا شدن به سرطان دارد. چاودار پرک کنترل کننده سرطان سینه، سرطان روه و سرطان پروستات است.

درمان آسم

چاودار پرک از مبتلا شدن به بیماری آسم در دوران کودکی جلوگیری می کند. محققین به این نکته اشاره کرده اند که در رژیم غذایی کودکان غلاتی نظیر کینوا، جو دوسر پرک و چاودار پرک بگنجانید تا کودکان از ابتلا به آسم بدور بمانند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *