فواید ورزش اسکیت

فواید ورزش اسکیت

مطلب را به اشتراک بگذارید

اگر به اندام اسکیت کاران توجه کرده باشید متوجه می شوید که حرکات مداوم اسکیت تمام چربی های اضافی بدن را از بین برده است.

اگر به سرعت اسکیت کنید ۴۰۰ کیلو کالری انرژی را در یک ساعت می سوزانید.

اسکیت موجب تقویت رباط های عضلات فوقانی از جمله پا، ران، لگن، باسن  وحتی عضلات کمر میشود به همین دلیل شما را از بد شکلی وچربی های اضافی  این بخش های بدن رها می سازد.
حرکات اسکیت ازنوع حرکات هوازی است که همانند ورزش ایروبیک در رساندن اکسیژن بیشتر به بدن بسیار موثر است .دقیقا فوایدی را  از آن دریافت خواهید کرد که از انجام حرکات موزون  پیاده روی و سایر ورزشهای ایروبیکی دریافت می کنید.
این نوع ورزش درگیری تارهای عصبی با ماهیچه ها را تحریک کرده و بدون فشار هیچ وزنه ای، آزاد شدن کلسیم در سلولهای عصبی را تسریع می کند.
اسکیت بدن را صاف نگه میدارد و عضلات ضد جاذبه چون شکم، پا،  باسن و…. که بسیار مهم است را تقویت میکند و باعت تولید قدرت میشود. در واقع در مدت زمان کمتر، قدرت بیشتری تولید میشود.
ورزشهایی که عضلات بالاتنه در آنان دارای تحرک بیشتری است باعث افزایش فشار خون میشود که در اسکیت با توجه به فعالیت عضلات قسمت های پایینی بدن فشار خون ورزشکار تنظیم می گردد. در نتیجه، اسکیت فشار خون را متعادل میسازد. نهایتا، توان افراد را بالا میرود.
اسکیت به شدت بین عضلات موافق و مخالف تعادل ایجاد می کند.
اسکیت باعث سازگاری عصبی ایجاد میشود  و در برگرداندن حجم عضله بخصوص درسنین بالا موثر است.
حرکات در اسکیت بدلیل نوین بودن کاملا به صورت فنی طراحی شده و آنها را کنترل شده ارائه میکند.
اسکیت تمرکز افراد را بالا برده به همین دلیل اسکیت یکی از بهترین ورزشهایی است که می تواند درمان افسردگی باشد.
اسکیت بسیار مفرح است در ادامه بازی هایش شخص برای ابداع حرکت جدیدتر، بسیار تمرین و تلاش میکند و نهایتا ورزشکار با ابداع تکنیک یا حرکت جدید اسکیت را تبدیل به ورزشی خارق العاده کرده که به هیچ عنوان ورزشکار دچار کسلی یا خستگی نمیشود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *