فواید تخم کتان برای بیماری قلب و عروق

مطلب را به اشتراک بگذارید

فواید تخم کتان برای بیماری قلب و عروق

ارزش غذایی تخم کتان در سلامت قلب و عروق تاثیر گذار است.

۳۵ درصد تخم کتان را روغن آن تشکیل می دهد که این روغن عاری از کلسترول می باشد.

۵۵ درصد آن را روغن امگا ۳ تشکیل می دهد.

امگا ۳ چندین نوع دارد و نوعی که در تخم کتان وجود دارد (Alpha linoleic acid) نام دارد.

این نوع از امگا ۳ در گیاهان و دانه ها یافت می شود.

به دلیل دارا بودن این نوع از امگا ۳ قادر به کاهش کلسترول است.

تحقیقات نشان داده اند که امگا ۳ بدست آمده از گیاهان یا دانه ها (ALA) در عملکرد سالم قلب کمک می کند و همچنین ضد التهاب می باشد.

تحقیقات اخیر نشان داده اند که استفاده از تخم کتان می تواند در کاهش فشار خون نیز تاثیر گذار باشد.

امگا ۳ (ALA) می تواند در کنترل ضربان قلب تاثیر گذار باشد.
برای افرادی که دارای ضربان قلب نا منظمی هستند می تواند مناسب باشد.
مصرف روزانه تخم کتان می تواند در کاهش کلسترول کمک کند.
میزان بالای کلسترول بد در بدن می تواند باعث بروز بیماری های قلبی، چاقی، دیابت شود.
تحقیقی که طی یک سال بر روی زنان یائسه انجام گرفته نشان داده است که مصرف روزانه ۴ قاشق غذا خوری تخم کتان میزان کلسترول بد در بدن را کاهش می دهد.
توانایی تخم کتان در کمک به کاهش کلسترول به امگا ۳ (ALA) و فیبر موجود در آن بستگی دارد.
طی آزمایشی که با شرکت ۹۰ نفر با کلسترول بالا به مدت سه ماه صورت گرفته، نتایج نشان داده است که مصرف حداقل ۱۵۰ میلی گرم (۳ قاشق غذا خوری) تخم کتان بطور روزانه باعث کاهش میزان کلسترول در آقایان می شود.
برای افرادی که قادر به مصرف دارو برای کاهش کلسترول نیستند تخم کتان می تواند گزینه خوبی باشد.
زیرا افرادی هستند که ترجیح می دهند از طریق مواد خوراکی و طبیعی سلامت بدن خود را کنترل کنند تا از طریق داروهای شیمیایی.
تخم کتان دارای سه ماده اصلی است که از بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری می کنند. امگا ۳ و ماده ای به نام lignan و فیبر محلول. 

– امگا ۳:

امگا ۳ جزء آن دسته از چربی هایی است که برای سالم نگه داشتن بدن ضروری است.
به این دسته چربی های ضروری نیز می گویند.
همانطور که از نام آن مشخص است، بدن به این نوع چربی ها نیاز دارد ولی بدن خود قادر به تولید آن ها نمی باشد.
لذا انسان از طریق خورد و خوراک خود باید این منبع مهم از چربی های ضروری را برای سلامت جسم خود پُر کند.
آمار نشان داده است که مصرف بالایی از امگا ۳ باعث کاهش خطرات بیماری های قلبی و عروقی می شود.
میزان مصرفی روزانه برای آقایان: ۱٫۶ گرم،
بانوان ۱٫۱ گرم،
کودکان بسته به سن خود بین ۰٫۵ تا ۱٫۲ گرم پیشنهاد داده می شود.
دو قاشق غذا خوری تخم کتان حاوی ۳٫۵ گرم امگا ۳ است که این میزان دو برابر بیشتر از میزان مورد نیاز مصرف روزانه می باشد. و این نکته خوبی است!

– Lignan و درمان سرطان:

این ماده حاوی آنتی اُکسیدان است و میزان هورمون ها را کنترل می کند.
تحقیقات نشان داده است که لاینین (lignan) می تواند خطر مبتلا شدن به سرطان سینه و پروستات و روده را کاهش دهد.
در آزمایشی زنانی که تازه تشخیص سرطان سینه در آن ها داده شده بود روزانه از مافین که حاوی ۲ قاشق غذا خوری تخم کتان بوده مصرف کردند و دسته ای از زنان با تجویز مشابه مافین بدون تخم کتان را مصرف کردند.
در آخر شواهد نشان داد که آن دسته از زنانی که از مافین حاوی تخم کتان مصرف کرده بودند، کاهش سرعت رشد در تومور آنان مشاهده شده است. 

– فیبر محلول:

فیبر محلول باعث کاهش کلسترول بد می شود.
۲ قاشق غذا خوری از تخم کتان حاوی ۴ گرم فیبر است که می توان گفت ۱۵ درصد از میزان مورد نیاز روزانه بدن می باشد.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *