فلافل (لبنانی)

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :
باقلای خشک ……………………………………. ۳۸۰ گرم
نخود ………………………………………………. ۳۸۰ گرم
سیر کوبیده ………………………………………. ۲ حبه
پیاز (ریز خرد شده) ……………………………… ۱ عدد متوسط
پیازچه (ریز خرد شده) ………………………….. ۴ عدد بزرگ
فلفل سبز قلمی تند (خرد شد………………… ۱ عدد
بیکینگ پودر ……………………………………… ۱ قاشق غذاخری
آرد ………………………………………………… ۳ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ………………………………. ۱ فنجان
پودر تخم گشنیز ………………………………… یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل …………………………………….. به اندازه لازم
روغن برای سرخ کردن فلاف ………………….. به اندازه لازم
طرز تهیه :
باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.
در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود.
توجه :
 باقلا و نخود از شب قبل خیس شود.
 در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.
نکات تغذیه ای :
فلافل یک نوع غذای لبنانی است که برای افراد گیاهخوار غذای مناسبی می باشد. این غذا به علت داشتن حبوبات به خصوص نخود ، پروتئین را در حد کافی و نیاز بدن تامین می کند.
نخود نیز مانند سایر حبوبات، فیبر بالایی دارد. فیبر محلول مانند یک برس زبر، سیستم گوارشی را پاک می کند. این نوع فیبر، گلوکز (قند) و کلسترول خون را کاهش می دهد. همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی کم می کند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *