فلافل با گندم سیاه

مطلب را به اشتراک بگذارید

فلافل با گندم سیاه

مواد لازم :

  • سیب زمینی آب پز شده …………….. ۳ الی ۴ عدد متوسط
  • آرد جو دوسر ………………………… ۵ قاشق غذاخوری
  • دانه گندم سیاه ………………………. یک قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز تند ………………………… یک عدد خرد شده
  • دانه انار ……………………………….. یک قاشق غذاخوری
  • پودر زیره ………………………………. نصف قاشق غذاخوری
  • آب …………………………………….. یک لیوان برای تهیه خمیر
  • نمک دریا و پودر سیر ……………………… به مقدار لازم
  • روغن زیتون …………………………… برای سرخ کردن فلافل ها

طرز تهیه :

  • ابتدا سیب زمینی های آب پز شده را رنده کرده و با آرد جو دوسر مخلوط می کنیم.
  • سپس بقیه اجزاء (گندم سیاه، فلفل سبز، انار، پودر زیره، نمک دریا و پودر سیر) را به آن اضافه می کنیم.
  • حالا آب را کم کم اضافه و هم بزنید تا یک خمیر سفت بدست آید.
  • در یک تابه گود روغن زیتون را داغ کرده و خمیر را به کمک قالب فلافل به شکل کوفته در آورده و در تابه قرار دهید، طوری که کاملاً در روغن غرق شوند.
  • بعد از اینکه به رنگ طلایی در آمدند آن ها را از روغن خارج کرده و بر روی یک دستمال کاغذی قرارمی دهیم تا اضافه روغنشان گرفته شود.
  • فلافل شما آماده است و می توانید آنرا با یک ماست نعناع جعفری بعنوان سس سرو کنید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *