غذاهایی که حاوی گلوتن می باشند و باید از آنها پرهیز کرد

مطلب را به اشتراک بگذارید

غذاهایی که حاوی گلوتن می باشند و باید از آنها پرهیز کرد

غذاهایی که حاوی گلوتن می باشند شامل:

– تمام غذاهایی که معمولاً حاوی گندم و جو، گندم سیاه یا چاودار و آرد آنها

– انواع نان‏های معمولی، نان خشک، بیسکویت، باگت، نان سفید و سیاه
– کلیه گوشت‏های کنسرو شده و فرآوری شده، سوسیس، کالباس، پیتزا، کتلت، کباب کوبیده رستورانها، شنیسل گوشت و مرغ، ماکارونی، پاستا، رشته‏ فرنگی، غذاهای حاوی جو، شوربا، فرنی با آردهای فوق
– سس سفید و سس گوجه فرنگی، نشاسته گندم
– قهوه فوری، نسکافه، شیر شکلات
– کلیه شیرینی‏های تهیه شده با آرد گندم، گز، سوهان، حلوا، ترحلوا، شکلات و بعضی از انواع آب نبات، کمپوت و انواع مواد غذایی کنسرو شده و کلیه غذاهایی که با آرد غیر مجاز تهیه شود.
– چیپس سیب زمینی، کشک، مارگارین، سرکه سفید، سس‏های آماده ، سس سویا
– شکر قهوه‏ای، آجیل بو‏داده، دارچین
– کراکر ، ویفرها و انواع بیسکویت
– غلات صبحانه شامل گندم، جو، چاودار، یا مالت حاصل از جو تخمیر شده به غیر از جو دو سر
–  آرد و نشاسته تهیه شده از برنج ، ذرت، گندم سیاه ، سیب زمینی ، لوبیا سویا، یا تاپیوکا
– برخی از ویتامین ها ، دارو ها ، مرهم های نرم کننده لب و لوازم آرایشی و بهداشتی

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *