ظرف گندم سیاه با قارچ و پیاز

مطلب را به اشتراک بگذارید

ظرف گندم سیاه با قارچ و پیاز

مواد لازم:

  • یک فنجان گندم سیاه ارگانیک
  • ۲ فنجان آب مرغ یا آب ساده برای پخت گندم سیاه
  • ۲۸۰ گرم قارچ
  • یک عدد پیاز
  • یک فنجان نخود فرنگی تازه یا یخ زده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۳ قاشق غذاخوری برگ جعفری خرد شده
  • نمک دریا و فلفل برای طعم دهی

طرز تهیه:

ابتدا گندم سیاه را بپزید. برای خوشمزه تر شدن می توانید آن را با آب مرغ یا آب سبزیجات تازه بپزید.

(روش پخت گندم سیاه: یک لیوان گندم سیاه را در دو لیوان آب جوش بریزید و تا زمانی که خوب بپزد روی حرارت قرار دهید. گندم سیاه نرم بوده و در مدت کوتاهی، ۲۰ الی ۳۰ دقیقه می پزد.)

تا زمانی که گندم سیاه می پزد بقیه مواد را آماده کنید. قارچ ها را بشویید و خرد کنید. سپس پیاز را به صورت حلقه حلقه ببُرید. برگ های جعفری را بشویید و برش دهید.

در یک قابلمه روغن زیتون را گرم کنید و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا پیازها رنگ قهوه ای به خود بگیرند. سپس قارچ ها را اضافه  و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. اکنون نخود فرنگی ها و گندم سیاه پخته شده را اضافه و به مدت ۳ دقیقه صبر کنید سپس نمک دریا و فلفل و جعفری را اضافه کنید.

حرارت را خاموش کرده و غذا را بچشید. در صورت نیاز نمک دریا بیشتری اضافه کنید. نوش جان!

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *