طرز تهیه کیک فنجانی با سبوس برنج

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

  • ۱/۳ فنجان شکر قهوه ای
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۲/۳ فنجان آرد جو دو سر
  • ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۳/۴ فنجان شیر
  • نصف فنجان سبوس برنج
  • ۱/۳ فنجان کشمش

طرز تهیه:

ابتدا فر تا ۱۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. اول تخم مرغ ها را در ظرفی هم بزنید و سپس شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید سپس شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. در آخر کشمش و سبوس برنج را به ترکیب حاصل اضافه کنید. کیک های فنجانی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید. نوش جان!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *