طرز تهیه کیک جو دو سر با شاه توت و زغال اخته

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه کیک جو دوسر با شاه توت و زغال اخته

مواد لازم :

  • کره………………………………………………نصف قالب
  • آرد همه منظوره…………………………………سه چهارم لیوان
  • جو دوسر مخصوص صبحانه……………………یک لیوان +۳ قاشق غذاخوری
  • آب………………………………………………دو سوم لیوان
  • جوش شیرین…………………………………..نصف قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر…………………………………….نصف قاشق چایخوری
  • نمک دریا……………………………………………سه چهارم قاشق چایخوری
  • دارچین…………………………………………نصف قاشق چایخوری
  • زغال اخته تازه بدون هسته……………………یک لیوان

طرز تهیه :

۱- فر را در دمای ۱۷۶ درجه  قرار دهید سپس سینی خود را به آرد آغشته کنید کره و نگذارید که خمیر شوند.آرد اضافه را دور بریزید.

۲- یک لیوان آب را با جو دوسر مخلوط کنید  و ۵ دقیقه بگذارید تا جو دوسر کمی نرم شود. در همین حین در یک کاسه دیگر آرد، جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک دریا و دارچین را با هم مخلوط کنید.

۳- کره و شکر قهوه ای را در یک کاسه بریزید و با همزن با سرعت متوسط مخلوط کنید تا ماده به دست آمده کاملا نرم شده باشد.

بعد از اینکه نرم شد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید بعد از یک دقیقه نصفی از بری ها را به مواد قسمت ۲ اضافه کنید.

۴- خمیر به دست آمده  را در ماهیتابه پخش کنید ۳ قاشق جو دوسر و کمی شکر و مابقی زغال اخته ها را برروی آن بریزید.

بگذارید آنقدر بپزد که زمانی که یک خلال دندان در خمیر آن فرو کردیم خلال کمی مرطوب شود

سپس بگذارید ۳۰ الی ۴۰ دقیقه سرد شود. سپس آنرابه اندازه مربع های کوچک ببرید.

به جای زغال اخته از شاه توت هم می توانید استفاده کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *