طرز تهیه کوکاوین

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :
ران مرغ ………………………………. ۱۳۰۰ گرم
سوپ آماده پیاز و گوشت …………… ۱ پاکت
قارچ تازه خرد شده …………………. ۲ پیمانه
پیاز خرد شده ………………………. ۱٫۵ عدد
هویج، خلالی خرد شده ……………. ۳ عدد
آب ………………………………….. نصف پیمانه
روغن زیتون ………………………… کمی
پوره سیب زمینی (اختیاری)

برگ های جعفری تازه (اختیاری)

 

طرز تهیه :
۱٫ تابه را با کمی روغن زیتون چرب کنید. آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و ران های مرغ را در آن سرخ کنید تا همه طرف آنها طلایی و برشته شوند.

 

۲٫ سپس مرغ ها را داخل قابلمه متوسطی بریزید. روی آنها پودر خشک سوپ آماده را بریزد. قارچ، پیاز و هویج ها را اضافه کنید. در آخر نصف پیمانه آب بریزید.

 

۳٫ در قابلمه را بگذارید و شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید ۵ تا ۶ ساعت بپزد تا مرغ ها کاملاً مغزپخت شوند. در صورت تمایل می توانید کوکاوین را با پوره سیب زمینی و برگ های تازه جعفری سروکنید.

توجه کنید که گوشت مرغ برای گروه های خونی O و A بلامانع است و B و AB مضر می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *