طرز تهیه کدو شکم پر با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه کدو شکم پر با کینوا :

 

مواد لازم :

کدو ………………………….. ۲ عدد

نمک دریا ……………………….. یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل ………………………. یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل کدو :

کینوا ……………………………… یک دوم پیمانه

نمک دریا ……………………………… یک چهارم قاشق چایخوری

آب ………………………………….. ۱ پیمانه

کره بادام زمینی………………………… ۲ قاشق غذاخوری

تره فرنگی خرد شده (فقط قسمت سبز آن) ………….  ۱ و یک دوم پیمانه

آویشن ………………………………………… یک دوم قاشق چایخوری

کشمش خرد شده ………………………… یک سوم پیمانه

فندق خرد شده ……………………………. یک سوم پیمانه

جعفری خرد شده ……………………….. ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

کدو را از قبل با نمک دریا و فلفل طعم دار کنید و داخل فر در دمای ۱۸۵ درجه، به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه قرار دهید.برای مواد داخل کدو، کینوا را با آب ونمک روی حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. کره بادام زمینی را روی ماهیتابه گرم کنید و تره فرنگی را، با کمی آب تفت دهید تا نرم شود. سپس آویشن، کشمش و فندق را به آن اضافه کنید. تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و داخل کدوها را پر کنید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *