طرز تهیه کدو شکم پر با کینوا :
مواد لازم :
کدو ………………………….. ۲ عدد
نمک دریا ……………………….. یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل ………………………. یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل کدو :
کینوا ……………………………… یک دوم پیمانه
نمک دریا ……………………………… یک چهارم قاشق چایخوری
آب ………………………………….. ۱ پیمانه
کره بادام زمینی………………………… ۲ قاشق غذاخوری
تره فرنگی خرد شده (فقط قسمت سبز آن) …………. ۱ و یک دوم پیمانه
آویشن ………………………………………… یک دوم قاشق چایخوری
کشمش خرد شده ………………………… یک سوم پیمانه
فندق خرد شده ……………………………. یک سوم پیمانه
جعفری خرد شده ……………………….. ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
کدو را از قبل با نمک دریا و فلفل طعم دار کنید و داخل فر در دمای ۱۸۵ درجه، به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه قرار دهید.برای مواد داخل کدو، کینوا را با آب ونمک روی حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. کره بادام زمینی را روی ماهیتابه گرم کنید و تره فرنگی را، با کمی آب تفت دهید تا نرم شود. سپس آویشن، کشمش و فندق را به آن اضافه کنید. تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و داخل کدوها را پر کنید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید.