طرز تهیه پودینگ جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه پودینگ جو دوسر

مواد لازم :

  • جو دسر پرک درشت………………………………۱ لیوان
  • شیر………………………………………………….نصف لیوان
  • وانیل ارگانیک……………………………………..نصف لیوان
  • شکر قهوه ای……………………………………….۲ قاشق غذاخوری
  • دارچین…………………………………………….به مقدار لازم
  • نمک دریا………………………………………………..به مقدار لازم
  • میوه های تازه………………………………………نصف لیوان

طرز تهیه :

در یک کاسه متوسط،  همه ی مواد به جز میوه ها  را با یکدیگر مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید.

بعد از چند ساعت از یخچال خارج کرده و روی آن را با میوه تزئین نمایید.

توجه نمایید که میوه هایی که انتخاب می کنید مناسب گروه خونیتان باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *