طرز تهیه پای کدو حلوایی و پرک کینوا در ۹۰ ثانیه
مواد لازم:
- پرک کینوا…………………..۱/۳ فنجان
- پوره کدو حلوایی……………..۱/۳ فنجان
- عسل……………………۲ قاشق غذاخوری
- شیر سویا………………..۱ الی ۱/۵ فنجان
- دارچین……………….یک قاشق چایخوری
- جوز هندی……………..نصف قاشق غذاخوری
- زنجبیل ارگانیک………….یک قاشق چایخوری
- وانیل ارگانیک…………..یک قاشق چایخوری
- کمی گردو و شکر قهوه ای برای تزیین
طرز تهیه:
پرک کینوا، کدو حلوایی، عسل، شیر سویا و مابقی مواد به جز گردو و شکر را در یک قابلمه کوچک ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس اجازه دهید مخلوط به مدت ۹۰ ثانیه به جوش آید.
اکنون پای کدو حلوایی و پرک کینوا آماده است و می توانید از خوردن آن لذت ببرید!
نکته: می توانید مخلوط را با کمی گردو و شکر قهوه ای تزیین کنید.