دستور پخت پاستا و ماکارونی مناسب گروه خونی B و AB

طرز تهیه پاستا و ماکارونی

مطلب را به اشتراک بگذارید

دستور پخت ماکارونی گوش ماهی با سس پستو 

مواد لازم:

نیم کیلو ماکارونی گوش ماهی ماکارونی تهیه شده از آرد بدون گلوتن یا سمولینا یا آرد برنج    
نیم کیلو پنیر پیتزا
نصف فنجان آب سبزیجات پخته شده (پیاز، کرفس، هویج، سیر، جعفری)
سس پِستو

طرز تهیه:

ماکارونی را پخته یا نیم پز کرده آب کش کنید بعد آنرا درون یک ظرف پیرکس ریخته و آب سبزیجات پخته شده و پنیر را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و درب آنرا با یک ورقه آلومینیوم  بپوشانید و درون فر ۱۵۰  درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید هنگام سرو سس پِستو را به آن اضافه کنید.

 

دستور پخت ماکارونی لوله ای به همراه بروکلی

مواد لازم:

۱ بسته ماکارونی لوله ای با  آرد تهیه شده از سمولینا و یا آردهای بدون گلوتن
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری سیر له شده
۱ ساقه بروکلی
نصف فنجان اندازه گیری آب
پنیر پیتزا رنده شده به اندازه دلخواه
نمک به اندازه کافی
۲ قاشق غذا خوری تمبر هندی
۱ عدد پیاز کوچک خرد شده
طرز تهیه:
ماکارونی را پخته و آبکش کنید. درون یک ماهی تابه بزرگ با در پوش روغن بریزید پیاز را در آن خوب سرخ کنید سپس سیر را اضافه کرده کمی تفت دهید، بعد تمبر هندی را اضافه کنید بعد بروکلی خرد شده و نمک را به همراه پاستا اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید، سپس نصف فنجان آب را ریخته و درپوش را گذاشته و بر روی شعله بسیار ملایم به آرامی بخارپز کنید تا ماکارونی کاملاً پخته شود. قبل از سرو می توانید کمی پنیر پیتزای رنده شده روی آن بریزید. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *