طرز تهیه ناگت مرغ با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه ناگت مرغ با کینوا :

 

مواد لازم :

سینه مرغ ……………………. ۲ عدد

نمک دریا …………………………. یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه ………………… یک چهارم قاشق چایخوری

آرد جو دو سر ………………….. یک چهارم فنجان

پنیر پارمزان ……………. ۲ قاشق غذاخوری

پودر سیر ……………….. یک چهارم قاشق چایخوری

کره ……………………….. ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ……………… ۱ عدد

کینوا پخته شده …. ۱ ونیم فنجان

سس مایونز ……….. ۳ قاشق غذاخوری

ماست یونانی …….. ۳ قاشق غذاخوری

عسل ……………….. ۲ قاشق چایخوری

خردل ……………… ۲ قاشق چایخوری  

طرز تهیه :

فر را از قبل تا دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید.مرغ را با نمک دریا و فلفل طعم دار کنید. آرد جو دوسر، پنیر، پودر سیر را در ظرفی مخلوط کنید، در ظرف دیگر کره و تخم مرغ را هم بزنید. کینوا را در ظرف دیگر بریزید. ابتدا مرغ را داخل ظرف آرد و سپس در تخم مرغ و در آخر در ظرف کینوا قرار می دهید. مرغ ها را داخل فر به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. برای درست کردن سس؛ مایونز، ماست، عسل و خردل را با کمی پودر سیر مخلوط می کنید و با ناگت ها سرو کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *