طرز تهیه صبحانه جو دو سر با شکلات و قهوه

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه صبحانه جو دوسر با شکلات و قهوه

مواد لازم :

جو دوسر مخصوص صبحانه……………………………….نصف لیوان
شکلات…………………………………………………….۲ الی ۳ تکه
آب………………………………………………………….۱ لیوان
قهوه……………………………………………………….مقداری (فقط جهت پاشیدن روی معجون)
کشمش…………………………………………………..به مقدار لازم

طرز تهیه :

در کف یک کاسه نشکن تکه های شکلات قرار دهید.برروی شکلات ها جو دوسر به همراه آب بریزید. دو دقیقه در مایکرویو قرار دهید و مراقب باشید سر ریز نشود.
سپس معجون را از مایکروویو بیرون آورید و بر روی آن مقداری قهوه بریزید و در آخر کشمش را بر روی معجون بپاشید و کلیه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و از خوردن آن لذت ببرید. به جای کشمش یا علاوه بر کشمش می توانید از انواع میوه های خشک بر ساس گروه خونتان استفاده کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *