طرز تهیه شیرینی با کینوا پرک :
مواد لازم :
کینوا پرک …. ۳ پیمانه ( ۲۵۰ گرم)
پودر دارچین ….. ۱ قاشق چایخوری
پودر جوز هندی …. نصف قاشق چایخوری
عصاره وانیل …. ۱ قاشق چایخوری
نمک دریا …. نصف قاشق چایخوری
کره بادام …. ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون …. ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
فر را تا دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.در یک کاسه بزرگ کینوا پرک شده،دارچین، جوز هندی و نمک دریا را با یکدیگر مخلوط کنید.ماهیتابه را روی شعله گاز قرار دهید و کره بادام را بر روی آن ذوب کنید و کم کم عصاره وانیل و روغن زیتون را به آن اضافه کنید.مخلوط کره را با کینوا پرک هم بزنید ، سپس بر روی ورق نسوز پهن کنید و داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شود. به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا شیرینی سرد شود و سرو کنید.