طرز تهیه شیرینی با کینوا پرک

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه شیرینی با کینوا پرک :

 

 

مواد لازم :

کینوا پرک …. ۳ پیمانه ( ۲۵۰ گرم)

پودر دارچین ….. ۱ قاشق چایخوری

پودر جوز هندی …. نصف قاشق چایخوری

عصاره وانیل …. ۱ قاشق چایخوری

نمک دریا …. نصف قاشق چایخوری

کره بادام …. ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون …. ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

فر را تا دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.در یک کاسه بزرگ کینوا پرک شده،دارچین، جوز هندی و نمک دریا را با یکدیگر مخلوط کنید.ماهیتابه را روی شعله گاز قرار دهید و کره بادام را بر روی آن ذوب کنید و کم کم عصاره وانیل و روغن زیتون را به آن اضافه کنید.مخلوط کره را با کینوا پرک هم بزنید ، سپس بر روی ورق نسوز پهن کنید و داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شود. به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا شیرینی سرد شود و سرو کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *