طرز تهیه سوپ جو دو سر با شیر و هویج

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

  • جو دوسر ………………………. ¼ فنجان
  • آب…………………………………. ¼ فنجان
  • شیر………………………………… ۲ فنجان
  • روغن زیتون…………………………. ۱ قاشق چای خوری
  • هویج خرد شده……………………. ۱ عدد متوسط
  • سیر خرد شده…………………….. ۱ حبه
  • پیاز…………………………………. ۱ عدد متوسط
  • پودر پونه یا نعناع………………….. ⅛ قاشق چای خوری
  • نمک دریا و فلفل ……………………… به میزان لازم
  • برگ گشنیز خرد شده……………. ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

روغن را درون تابه ای ریخته و بگذارید داغ شود. سپس سیر را به روغن اضافه کنید. پس از اینکه قهوه ای شد، پیاز و هویج را اضافه نموده و تفت دهید.

سپس جو دوسر را به مواد اضافه نموده و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید.

آب و شیر را درون تابه ریخته و بگذارید ۵ دقیقه جوش بیایند. در انتها نمک دریا، فلفل، پودر پونه یا نعناع و برگ گشنیز خرد شده را اضافه نمایید.

مواد غذایی بالا را بنا بر گروه خون خود می توانید تغییر دهید. به عنوان مثال دارندگان گروه های خونی A و AB می توانند به جای شیر از شیر سویا استفاده نمایند.

دوستانی که خواهان رژیم و تناسب اندام هستند این سوپ می تواند یک وعده ی غذایی خوب برایشان باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *