طرز تهیه راتاتوی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :
 پیاز درشت ……………………… ۲ تا ۳ عدد
 بادمجان متوسط ……………….. ۵ تا ۶ عدد
 کدوی متوسط ………………….. ۳ تا ۴ عدد
 گوجه فرنگی درشت ………… ۵ تا ۶ عدد
 فلفل سبز دلمه ای ……………. ۲ تا ۳ عدد
سیر ……………………………. ۲ تا ۳ پره
سبزی معطر ……………………. یک دسته کوچک
روغن زیتون …………………….. ۱۵۰ گرم (یک پیمانه سرخالی)
نمک …………………………….. به مقدار کم
به جای فلفل سبز دلمه ای می توانید از فلفل سبز کوچک که تند نباشد در حدود ۱۵۰ گرم نیز مصرف کنید.

طرز تهیه :

پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا کمی طلایی شود، سپس سیر را می کوبیم و داخل پیاز میریزیم و بهم میزنیم، آنگاه فلفل را به صورت حلقه یا ریز خرد می کنیم و با پیاز و سیر تفت می دهیم بعد بادمجان و کدو را به حلقه های نازک می بریم و به پیاز اضافه می کنیم و گوجه فرنگی را نیز خرد می کنیم و داخل ظرف می ریزیم و کمی نمک می زنیم و دسته سبزی معطر را نیز داخل ظرف قرار می دهیم، حرارت را ملایم می کنیم تا تمام مواد بپزد و آب آن کشیده شود بعد دسته سبزی را بر می داریم و راتاتوی را در ظرف می کشیم. بهتر است روی گوجه فرنگی ها آب جوش بریزیم و پوست آنرا بگیریم و بعد مصرف کنیم. باید دقت کرد تمام مواد پخته شود ولی زیاد له نگردد.
توجه کنید که مواد غذایی خود را بر اساس گروه خونی خود انتخاب کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *