طرز تهیه تاوارین بره

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم : 

گوشت بره ………………………………….. ۲ کیلوگرم
کره …………………………………………. ۳۰ گرم
عصاره گوشت …………………………….. ۴ پیمانه
جعفری خرد شده …………………………. پیمانه
آویشن ……………………………………… ۸ شاخه
زردک کوچک ……………………………….. ۳ عدد
برگ بو ……………………………………… ۳ عدد
شلغم کوچک ……………………………… ۳ عدد
سیر ………………………………………. ۲ حبه
تره فرنگی …………………………………. ۲ عدد
هویج کوچک ………………………………. ۴ عدد

آرد ………………………………………… ½۱قاشق‌ غذاخوری

طرز تهیه :

 

۱٫ سیر را ریز کنید.

۲٫ گوشت بره را به قطعات مربعی ۳ سانتی متری خرد کنید.

۳٫ کره را در قابلمه بزرگی که گنجایش همه مواد را داشته باشد روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود.

۴٫ نیمی از گوشت بره را در قابلمه قرار دهید و برای ۲ تا ۳ دقیقه با حرارت متوسط مایل به زیاد تفت دهید تا قهوه‌ای شوند. سپس گوشت تفت داده‌شده را از قابلمه خارج کرده و بقیه گوشت را به همین روش تفت دهید.

۵٫ تره فرنگی را شسته و برش دهید.

۶٫ تمام گوشت تفت‌داده شده را به قابلمه بازگردانده و روی شعله متوسط قرار دهید. تره فرنگی و سیر خردشده را اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید.

۷٫ آرد را اضافه کنید و ۱ دقیقه هم بزنید تا بوی خامی آن از بین برود.

۸٫  ۳ پیمانه عصاره، آویشن، برگ بو و نیمی از جعفری‌های خردشده را اضافه کنید و به جوش بیاورید.

۹٫ حالا حرارت را کم کنید. سطح قابلمه را با یک ورقه کاغذ روغنی بپوشانید و در قابلمه را بگذارید (روشی مانند دم انداختن برای اینکه آب خوراک تبخیر نشود). اجازه دهید ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه آهسته بجوشد یا تا وقتی که  گوشت بره نرم شود.

۱۰٫ برگ بو را از قابلمه خارج کنید.

۱۱٫ زردک، شلغم‌ها و هویج را پوست کنده و پاک کنید. اگر کوچک هستند درسته به مخلوط اضافه می‌کنیم، در غیر اینصورت می‌توان آنها را به دو نیم برید. زیبایی این خوراک در اینست که از سبزیجات کوچک و درسته برای تهیه آن استفاده کنیم تا در زمان سرو شکل خوبی داشته باشد.

۱۲٫ شلغم، هویج، زردک و بقیه عصاره را اگر لازم است، اضافه کنید. در پوش را گذاشته و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید آهسته جوش بخورد تا وقتی سبزیجات نرم شوند ولی له نشوند.

۱۳٫ نمک و فلفل را به مقدار لازم اضافه کنید.

۱۴٫ باقی جعفری را روی آن بپاشید و سرو کنید. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *