طرز تهیه اسموتی هلو با جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه اسموتی هلو با جو دو سر

مواد لازم :

  • جو دو سر مخصوص صبحانه………………………۳ قاشق غذاخوری
  • آب داغ………………………………………………یک چهارم لیوان
  • هلو خرد شده……………………………………….۲ عدد کوچک
  • یخ تکه ای…………………………………………سه چهارم لیوان
  • ماست وانیلی کم چرب……………………………یک سوم لیوان
  • عسل……………………………………………یک قاشق غداخوری
  • دارچین………………………………………….به مقدار لازم
  • وانیل ارگانیک………………………………….۱ قاشق

طرز تهیه :

جو دو سر و آب را با هم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
مخلوط جو دو سر را به همراه هلو و قطعه یخ ها، عسل، وانیل ارگانیک، ماست و دارچین در یک میکسر ریخته و آنقدر هم بزنید تا یک دست شود.
۱ الی ۲ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید تا غلظت آن تنظیم شود (نه زیاد رقیق باشد نه زیاد غلیظ)

سپس معجون بدست آمده را در لیوان ریخته و با هلو تزئین نموده و در یخچال بگذارید تا سرد شده و آماده میل کردن شوند.

توجه داشته باشید که چهار گروه خونی OABAB  دارای ویژگی های تغذیه ای منحصر به فرد خودشان باشد.بهتر است تغذیه بر اساس گروه خون را مطالعه فرمائید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *