صبحانه مکزیکی (Huevos Rancheros)

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎: ‎
گوجه فرنگی ………………………………‏ ۳ عدد
فلفل سبز …………………………………‏ ۴ عدد
پیاز کوچک …………………………………‏ ۱ عدد
ترتیلای ذرت ………………………………. ‏۴ عدد
تخم مرغ …………………………………..‏ ۴ عدد تازه
کره ……………………………………….. به مقدار لازم
روغن زیتون ……………………………….. به مقدار لازم
گشنیز ……………………………………. به مقدار لازم
پودر چیلی ……………………………….. به مقدار لازم
طرز تهیه ‏‎:‎
‎پیاز را ریز خرد کنید. فلفل سبزها را نیز خرد کنید‎.‎
‎کمی روغن زیتون در تابه بریزید و روی شعله متوسط قرار داده و پیازها را تفت دهید تا وقتی‌که نیمه شفاف شوند‎.‎
‎گوجه‌فرنگی‌ها را  نیز فیله‎ ‎کرده، سپس خرد کنید و به تابه اضافه کنید. ‎
‎فلفل سبز خرد شده را اضافه کنید؛ چیلی یا هر نوع ادویه دیگری که می‎خواهید را نیز اضافه کنید. شعله را کم کنید ‏و گهگاهی آنها ‏را هم  بزنید تا مواد حالت سس مانندی بگیرند‎.‎
‎بعد از ۱۰ دقیقه، شعله را به حدی کم کنید که فقط مواد را گرم نگه دارد. اگر نیاز بود، نمک اضافه نمایید‎.‎
‎ترتیلاها را آماده کنید. فر را با دمای ۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید، ظروف سرو را داخل فر قرار دهید تا گرم ‏بمانند‎.‎
‎یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه‎ای نچسب روی شعله متوسط حرارت دهید، دقت کنید که روغن همه ‏جای تابه را ‏فرا بگیرد‎.‎
‎ترتیلاها را یکی یکی در تابه سرخ کنید، ۱ یا ۲ دقیقه برای سرخ کردن هر طرف ترتیلا کافی است تا نرم شود‎.‎
‎ترتیلاها را به یکی از ظروف گرم داخل فر انتقال دهید تا موقعی که به کار پخت مابقی ترتیلاها و تخم‎مرغ‎ ها ادامه ‏می دهید، آنها ‏را گرم نگه دارید‎.‎
‎همان تابه‎ای که برای سرخ کردن ترتیلاها استفاده کردید برای درست کردن نیمرو استفاده کنید. قبل از اینکه ‏تخم‌مرغ را داخل تابه ‏بریزید مقداری کره به تابه اضافه کنید (برای ۴ تخم مرغ حدود ۲ قاشق چایخوری کافی ‏است).
‎تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. ۴ تخم مرغ را داخل تابه بشکنید و برای ۳ تا ۴ دقیقه آنها را بپزید تا جایی ‏که زرده آن ‏عسلی شود‎.‎
‎برای سرو این غذا با قاشق کمی از سس را در یکی از بشقاب‎های گرم شده در فر بریزید. روی آن یک ترتیلا و ‏سپس روی هر ‏یک از ترتیلاها یکی از از تخم‎مرغ‎های نیمرو را بگذارید. مقداری سس روی تخم‎مرغ بریزید و ‏اگر مایلید کمی‎ cilantro ‎روی ‏غذایتان پخش کنید‎.‎

‎بسته به مقدار غذایی که هر کس می‌خورد در هر بشقاب  ۱ یا ۲ ترتیلا/تخم مرغ سرو کنید‎. ‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوجه فرنگی برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع، و برای گروه خونی B و A مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *