صبحانه لذیذ گوجه فرنگی و کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

صبحانه لذیذ گوجه فرنگی و کینوا :

 

مواد لازم :

گوجه فرنگی نگینی ……………………… ۶ عدد

کینوا پخته شده …………………………. یک دوم فنجان

روغن زیتون ………………………….. یک قاشق چایخوری

پنیر پارمزان ……………………….. یک قاشق غذا خوری

تخم مرغ …………………………………….. دو عدد

پونه کوهی ……………………………….. یک قاشق چایخوری

نمک دریا و فلفل سیاه ………………………… به مقدار لازم

طرز تهیه :

گوجه فرنگی را با روغن زیتون به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. کینوا را با یک دوم فنجان پنیر پارمزان و نمک دریا مخلوط کنید. تخم مرغ را به دلخواهتان بپزید. در آخر کینوا و تخم مرغ و گوجه فرنگی را داخل بشقاب ریخته و با پنیر چدار باقی مانده و پونه کوهی و فلفل سیاه تزیین و میل بفرمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *