صبحانه لذیذ با کینوا و بلوبری

مطلب را به اشتراک بگذارید

صبحانه لذیذ با کینوا و بلوبری

مواد مورد نیاز:

  • دو فنجان شیر
  • یک فنجان کینوا
  • سه قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • نصف قاشق چایخوری دارچین
  • یک فنجان بلوبری تازه

طرز تهیه:

ابتدا شیر را بجوشانید. سپس کینوا را به شیر اضافه کنید و حرارت را کاهش دهید.

روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

شکر قهوه ای و دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید سپس به شیر اضافه کنید و به مدت ۸ دقیقه صبر کنید تا مواد مخلوط شده کاملاً جذب شیر شوند. در آخر بلوبری ها را به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه روی حرارت قرار دهید.

صبحانه کینوا شما آماده است. نوش جان!

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *