صبحانه جو دو سر با موز و خرما

مطلب را به اشتراک بگذارید

صبحانه جو دو سر با موز و خرما

مواد لازم :

موز متوسط………………………..یک چهارم

خرمای هسته در آورده شده………..۳ عدد

جو دوسر پرک…………………..نصف  لیوان

گردو خرد شده…………………..۲ قاشق غذاخوری

آب………………………………..۱٫۵ لیوان

طرز تهیه :

موز و خرما را خرد کرده و به تکه های کوچک تبدیل کنید سعی کنید هم اندازه گردو ها شود.
جو دوسر را بر روی اجاق قرار داده و با شعله متوسط بگذارید پخته شود بعد از دقایقی موز و خرما و گردو ها را به آن اضافه کنید.

شعله را کم کرده و در ظرف را ببندید و بگذارید آرام پخته شود.

توجه داشته باشید که مصرف موز برای گروه خونی O،B سودمند و برای گروه های خونی A،AB مضر می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *