صبحانه بلوبری و پرک کینوا در ۹۰ ثانیه

مطلب را به اشتراک بگذارید

صبحانه بلوبری و پرک کینوا در ۹۰ ثانیه:

مواد لازم:

  • پرک کینوا…………نصف فنجان
  • آب………………یک فنجان
  • کره بادام زمینی……………یک قاشق غذاخوری
  • ۲ عدد بلوبری یخ زده (اگر از بلوبری تازه استفاده می کنید، کمی رنگ خوراکی اضافه کنید)
  • مقداری دارچین
  • شیرین کننده مانند عسل (به دل خواه)

طرز تهیه:

تمامی مواد را در یک قابلمه کوچک بریزید و بگذارید به مدت ۶۰ الی ۹۰ ثانیه جوش آید. اکنون صبحانه بلوبری و پرک کینوا شما آماده سرو است. نوش جان!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *