صبحانه با پرک چاودار

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد مورد نیاز:

  • یک فنجان پرک چاودار
  • دو و نیم فنجان آب
  • نصف موز
  • ۵ عدد خرما
  • دو فنجان آناناس خرد شده
  • یک قاشق چایخوری دارچین

طرز تهیه:

ابتدا پرک چاودار را همراه دو فنجان آب روی شعله قرار دهید. در حالی که پرک چاودار در حال پختن می باشد، خرما و آناناس ها را برای اضافه کردن به آن آماده کنید. سپس موز را با  بقیه نصف فنجان آب مخلوط کنید تا به خوبی حل شود. سپس آناناس، دارچین و خرما را به پرک چاودار اضافه کنید. در انتها مخلوط موز با آب را روی صبحانه خود بریزید. نوش جان!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *